Privlačnost jedne žene

Drage naše dame, iako mislite da sa malo viška kilograma ne možete biti privlačne, varate se! Svaka žena, devojka ili dama je na svoj način seksipilana, samo treba da nađete način kako to još više da istaknete. Krenite sa našim savetima!

Što se tiče izgleda, niko nije savršen, a nemojte se ni truditi da to budete. Ako Vas neko voli, voli zbog toga kakvi ste ili kako izgledate. Ni estetska hirurgija neće Vas promeniti, možda ćete da dobijete nov izgled, ali to već nećete biti Vi. Potrudite se da sami formirate svoj stil i sa malim trikovima promenite figuru, šminku ili frizuru. Jedino je to potrebno da bi se osećali bolje.

KOSA, KOŽA, NOKTI I ŠMINKA:
Uredana kosa je oduvek bila privlačna. Bilo da imate ravnu, kovrdžavu, kratku ili dugu kosu, sveže oprana i sređena frizura će očarati sve oko Vas. Lepršave vlasi izrazito vole muškarci. Zato zaboravite na pegle za kosu, fenove i prečesto farbanje, jer ove navike samo pogoršaju kvalitet kose.
Koža jedne žene mora biti čista, meka i hidrirana. Kako to da postignete? Sa puno kreme i losiona za telo. Sve bolje snabdevene prodavnice ili parfimerije imaju u ponudi preparate sa glicerinom, koji će učiniti Vašu kožu još elastičnijom.
Sa urednim noktima ćete sigurno postići uspeh, međutim, imajte na umu da ne vole svi muškarci jake, neonske boje ili prevelike nokte. Preporučujemo da se odlučite za kraće koji će oslikavati Vašu profesionalnost. Polulakirani, tj. oljušteni lak je velika greška, bolja varijanta je od toga samo uredni, nelakirani nokat.
Napadna šminka je prihvatljiva samo za noćne izlaske ili za žurke. Preko dana koristite umerenu količinu senki i ruža. Ali, bez šminke nemojte ni izlaziti iz kuće, to je dobar način da dokažete, da dajete na svoj izgled.
privlacna
GARDEROBA:
Kažu da odeća ne čini čoveka, ali da li je lepše videti ženu u elegantnoj odeći ili u trenericama? Naravno, ni ovde ne smete praviti greške poput prekratke suknje i velikog dekoltea. Ako Vam posao zahteva određenu uniformu, Vi se lepo skockajte i na poslu se presvucite. Za izlaske su dopuštene i ekstravagantne kombinacije.

PONAÅ ANJE:
Sa osmehom se osvaja svet! Nasmešite se i svi će vam zavideti. Iako imate loš dan ili Vas boli glava, mislite na seksipil ili privlačnost onih koji svaki dan ustaju sa dobrim raspoloženjem. Poznate zvezde se uvek smeju i ponašaju se graciozno, uzmite primer od njih.
Na poslu ili na nekim svečanim, ozbiljnim sastancima nemojte preterivti sa smehom. Međutim, umeren osmeh može uvek da Vam bude na licu. Pažljivo slušajte svog sagovornika i gledajte ga u oči. Ovaj gest govori o tome da ste Vi zainteresovani i ozbiljni.
U krugu prijatelja Vas već svi poznaju i tu se možete slobodno opustiti. Pričajte viceve, potrudite se da budete u centru pažnje, jer na taj način će o Vama pričati i nakon sastanka. U suštini to je i cilj, da Vas upoznaju, da govore o Vama i da uđete u svest drugih ljudi.