Šta znači sanjati autobus

Snjati o autobus, kao i snovi o drugim vrstama prevoza, može govoriti o vašem životnom putu, koliko brzo se krećete i koliko kontrole imate u svom životu.

Sanjati kako se vozite autobusom

Ovakav san često govori o tome da idete kuda ide većina i da možda ne preuzimate odgovornost za svoje postupke. Radije ćete slediti druge nego što ćete preuzeti vođstvo.

Ako se redovno vozite autobusom, san o tome kako se vozite autobusom može da se odnosi na to i vašu komunikaciju i odnose sa drugima dok ste u prevozu.

Razmislite o tome kuda u snu ide autobus u kom se nalazite i uporedite to sa vožnjom na javi. Ako situacija nije slična, onda san možda sugeriše da je vreme da „promenite autobus“, tj. krenete nekim drugim putem u životu.

Ako se na javi retko vozite autobusom, onda možda ovaj san pokušava da vas vrati u vreme kada ste se češće vozili autobusom.

Sanjati kako vozite autobus

Ovaj san govori o tome da ste vođa u nekoj grupi ljudi i san o tome kako vozite autobus vam daje mogućnost da uvidite kakve su vaše sposobnosti kao vođe i gde vodite te ljude.

Ako plaćate putarinu, to je metafora za cenu koju plaćate jer vodite ili sledite druge ili za to što ste odabrali baš taj put u svom životu.

Propustiti autobus

Ovakav san ukazuje na neku propuštenu životnu priliku. Moguće je da ste nepripremljeni za neki događaj ili situaciju u kojoj ste se našli. Ovaj san često govori i o otuđenosti i lošoj komunikaciji sa drugima. Možda previše odugovlačite ili se plašite da krenete dalje iz neke situacije.

Čekati autobus

Ovaj san govori o tome da je neki domen vašeg života „na čekanju“ i da čekate nekog ili nešto kako biste nešto promenili u životu.

Ući u pogrešan autobus ili autobus koji kreće u pogrešnom pravcu

Sanjati da ste ušli u pogrešan autobus govori o tome da ste doneli ili se bojite da ne donesete neku pogrešnu odluku ili pogrešan izbor. Verovatno postoji neki konflikt između vaših želja i onoga što drugi očekuju od vas.

Ući u autobus i pitati gde ide

Ovaj sin govori o vašoj nesigurnosti o tome kuda idete u životu i potrebi za tim da vas neko povede i pomogne vam. Verovatno preispitujete sebe o tome kuda ste se zaputili ili preispitujete neki cilj koji ste sebi postavili.

Saobraćajna nesreća u autobusu

Ovaj san je predznak da vas „utapanje u gomilu“ može uvaliti u nevolju. Takođe, možda igrate ulogu žrtve i krivite druge za sve loše što se dešava u vašem životu.

Sanjati školski autobus

Ovaj san verovatno govori o periodu kada ste išli u školu i nekoj nezgodi koja se tada desila. Ponekad ovaj san ukazuje na to da postoji nešto što morate da uvidite i naučite o tome kuda ide vaš život i kako se vaši zacrtani planovi odvijaju.

Pitanja koja treba da postavite sebi kako biste bolje razumeli šta znači sanjati autobus:

  • Da li znam kuda autobus ide?
  • Da li autobus ide tamo gde ja želim da odem?
  • Da li sam se nekada vozio/la u takvom autobusu?