ÄŒetvrti aspekt: vremenska dimenzija feng Å¡uija

ÄŒetvrti aspekt: vremenska dimenzija feng Å¡uija
Vremenska dimenzija feng šuija služi se moćnom formulom leteće zvezde, koja se odnosi na brojeve za dobru sreću i zlu sreću koji imaju dobar odnosno loš uticaj na životni prostor.

Dakle, pošto ste zadovoljavajuće sredili životni prostor u skladu sa svim pravilima i uputstvima za stvaranje povoljne energije, neophodno je da ispitate kako sreća bilo kog životnog prostora može da se menja pukim proticanjem vremena. U skladu s važnom školom feng šui prakse, svaki sat, dan, mesec i godina ispoljavaju posebnu suštinu nevidljivih i nedodirljivih sila. Mogu da donesu izuzetno dobru sreću ili krajnju nesreću, u zavisnosti od toga kako vremenske zvezde utiču na različite uglove vašeg životnog prostora. Ponavljam, ovaj aspekt feng šuija je u priličnoj meri u domenu kontrole čoveka.

Postoje jednostavne formule, tako da možete lako da uvidite šta je potrebno da uradite na početku svakog meseca ili godine kako biste izbegli nesreće ili aktivirali neku dobru sreću. Ova grana feng šuija ume često da bude predvidljiva, kad shvatite bazičnu formulu za izračunavanje zvezda vremenske dimenzije.Čim budete znali oblasti koje pogađa pojedina godina možete da primenite lek, ukoliko je potrebno, u odgovarajućem uglu, tako da vi ne budete pogođeni negativnom energijom koja će izbijati iz tog prostora.

Ovo je godišnja tabela leteće zvezde.Uočićete da se srećni sektori, predstavljeni brojevima 8, 6 i 1, nalaze u severozapadnim, jugoistočnim i severoistočnim delovima kućnog ili bilo kog drugog životnog prostora. Najpovoljniji ugao vaših prostorija je, prema tome, severozapadni. Te godine, nesrećni sektori su sever i jug, koja su oba pogođena negalivnošću. Sever je mesto tri ubistva ili tri vrste loše sreće. Jug je mesto zvezde bolesti, a istok je mesto smrtonosne boje, žute. Na osnovu ove tabele, odmah ćete znati koje uglove valja da aktivirate i koristite, a koje da izbegavate.
Feng shui prvi aspekt
Drugi aspekt
Treći aspekt