Kosa sanjati kosu

Šta znači sanjati kosu

Kosa u snu simbolizuje seksualnost, muževnost, zavođenje, senzualnost, ispraznost i zdravlje.
Ako Vam je kosa zamršena ili zapletena, onda je to simbol neizvesnosti i konfuzije u vašem životu.Možda nećete moći da smislite prava rešenja.Ako u snu pravite drastične promene na frizuri, onda to znači da pravite drastično promenjen, novi pristup nekim pitanjima u vašem budnom životu.

Ako sanjate da se češljete ili nameštate kosu ovo ukazuje na to da ćete dobiti novu ideju ili da ćete promeniti način razmišljanja.Bukvalnije tumačenje ukazuje na vašu veliku zabrinutost za lični izgled.

Ako sanjate da imate dugu kosu to ukazuje na to da razmišljate dugo i pažljivo pre nego što donesete neke odluke.

Ako sanjate da ste izgubili kosu to označava da ste zabrinuti zbog toga što postajete stariji i gubite seksipil. Gubljenje kose takođe označava nedostatak snage, vi nemate moć da uspete u nekom pduhvatu i ostvarite cilj koji ste zacrtali.Možda se osećate slabo i ranjivo.

Ako sanjate da nekom mirišete kosu ili vama neko miriše kosu to ukazuje na seksualnu znatiželju i vašu potrebu za nekom čulnom stimulacijom.Imate mnogo toga da nauče o vezi.Miris kose može da podseti na odredjenu osobu.

Da sanjate da nekoga hvatate za kosu to sugeriše da pokušavate da se povežete sa nekom osobom na duhovnom ili intelektualnom nivou.To se odnosi i na simpatije,drugarstvo i bratsku ljubav.

Ako sanjate da vam vetar duva kroz kosu to označava slobodu izraza i nesputanih osećanja.

ako sanjate da je vaša kosa seda ili postaje seda to ukazuje da ste upravo postali svesni nečega važnog.