Kiša sanjati kišu

Šta zanci sanjati kisu

Ako u snu vidite ili čujete da pada kiša to simbolizuje oproštaj i milost.Kiša koja pada je takođe metafora za suze, plač i tuga. Alternativno, kiša simbolizuje plodnost i obnavljanje. Ako ste mokri od kiše, onda to ukazuje na čišćenje od nevolja i problema.
Ako sanjate da  gledate kišu sa prozora ukazuje na to da  duhovne ideje idu k  vašoj svesti. To takođe može simbolizovati sreću i ljubav.

Ako čujete kišu  kako pada po to krovu označava duhovne ideje koje dolaze da se ostvare u vašem umu.

Ako kiša pada iz tamnih oblaka, osetićete se  uznemirenim zbog teškoća na poslu.Ako vidite  i čujete  kišu da se približava, a vi pobegnete da se ne pokvasite znači da možete uspeti u vašim planovima.

Ako sanjate da vaša kuća prokišnjava za vreme kiše, ako se voda koja kaplje vidi jasno,to proriče da će nezakonito zadovoljstvo doći do vas,potpuno neočekivano, ali ako je voda mutna blatnjava, možete očekivati obrnuto, i sa lošim krajem.

Ako vidite da kiša pada po drugima,to proriče da ćete izgubiti poverenje u svoje prijatelje.
Za mladu ženu ili devojku koja sanja da stoji na kiši sa pokvašenom odećom san bi mogao da označava da će se ona nesmotreno zabavljati sa nekom osobom, i da će trpeti kritike prijatelja i imati probleme u životu.
Olujna kiša ukazuje na neki teški problem koji morate prevazići.