Sanovnik svadba,sanjati svadbu

Šta znači sanjati svadbu…svoju svadbu

Ako ste videli svadbu u snu to simbolizuje novi početak ili tranziciju u trenutnom životu.Svadba odražava vaše pitanje o posvećenosti i nezavisnosti. Alternativno, vaš san svadbe se odnosi na osećanja gorčine, tuge, ili smrti. Takvi snovi su često negativni sa negativnim dogadjajima i ukazuju na neke anksioznosti  ili strah. Ako sanjate san u  kome svadba krene naopako ili završava katastrofom, onda on ukazuje na to da je potrebno da odmah nadjete odgovore na neke negativnosti u vašem životu.

Ako sanjate da  prisustvujete svadbi, razmislite kako se osećate u snu. Ako ste uznemireni ili tužni, onda to znači da niste zadovoljni sa  trenutnim stanjem u vašem životu. Ako ste srećni, onda prihvatite nove promene u svom životu.

Ako sanjate sopstvenu svadbu sa vašim trenutnim supružnikom to predstavlja vaš  brak kao blažen i pun sreće.San ako nije sa negativnim emocijama naglašava vašu  snažnu posvećenost jedno drugom. To takođe može značiti novu fazu (kao što je roditeljstvo, novi dom, itd) .

Ako sanjate da  planirate svadbu sa nekim koga nikada niste sreli to je metafora koja simbolizuje jedinstvo svoje muške i ženske strane. Ona predstavlja prelaznu fazu u kojoj tražite neku vrstu ravnoteže između agresivne strane i emocionalne strane vaše ličnosti.

Ako u snu čekate svadbu, a zatim se ističe stres oko organizovanja svadbe,sukobi oko detalja svadbe, napetost sa porodicom i sa drugima onda ovo može da ukaže na strah od obaveza, takodje i gubitak nezavisnosti može da izazove  anksioznosti.

Svadbena torta

ako ste u snu videli svadbenu tortu-ona simbolizuje harmoniju i  blaženstvo, da ćete da uživate u životu i imate svetlu, srećnu budućnost ispred vas.

San u kome jedete svadbenu tortu  označava vašu senzualnost.

Sanjati