Sanovnik i horoskop

Sanovnik i horoskop-reci mi šta sanjaš i reći ću ti koji si znak u horoskopu!

Vatreni Ovan najčešće sanja prizore borbe i razaranja,Škorpija sanja erotske snove a analitična Devica čak i u snovima traži rečenje problema.
Ovan
Ovan je znak u horoskopu koji je najviše zaokupljen avanturom, akcijom, strašću i brzim ritmom života, pa su mu takvi i snovi. Zbog prevelike zelje da u isto vreme stigne na sve strane, Ovan sanja snove u kojima uvek kasni ili upada u saobraćajni kolaps. Premda nestrpljivi i impulsivni, pripadnici ovog vatrenog znaka višak energije prazne kroz agresivne snove, u kojima su česte slike rata, borbe i razaranja.Dnevni horoskop Ovan
Bik
Pripadnici ovog znaka horoskopa spavaju vrlo duboko i čvrsto, a zbog jakog uticaja zemlje kao elementa
kojem pripadaju, slike im se tokom sna ređaju sporo. Snovi su im vrlo živopisni, sa jakim nadražajima, pa se za njih često kaže da sanjaju u boji. Zbog toga kada se probude imaju utisak da su stvarno doživeli iskustva iz sna. Pod uticajem svog vladara Venere, svoja sanjalačka iskustva izražavaju kroz umetnost,
te im stvaralačke ideje ponekad naviru i na ovaj način.
Blizanci
Blizance krasi odličan intelekt i instikt, pa su skloni da i u snovima traže simboliku. Njihov vladar Merkur daje im sposobnost da sve što osete mogu da prenesu drugima na pravi način, te su skloni da objašnjavaju značenje tuđih snova. Neretko zapisuju ono što sanjaju, a mnogi pripadnici ovog znaka izdaju i knjige o ovoj tematici. Snovi su im raznoliki, ali ipak najčešće sanjaju ono što im se dogodilo prethodnog dana.
Rak
Pošto Rakovi imaju neverovatnu intuiciju, najviše od svih zodijačkih znakova pomoću snova tumače budućnost. Mesec koji se povezuje sa nesvesnim, magijom i čarobnjaštvom ima veliki uticaj na njih, pa mogu biti i izuzetno moćni medijumi.
Lav
Sunce kao vladar Lava pripadnicima ovog znaka horoskopa daje neverovatnu količinu energije,Pripadnici horoskopskog znaka Lav željni slave i bogatstva_ sanjaju snove koji su povezani sa sjajem i dostojanstvom takodje i novac i obilnu hranu_ Neretko se dešava da ne znaju sanjali, iako vole da preko dana dremaju. Tačnije tešio im je da se prisete konkretnog već im u sećanju ostaiu isprekidane slike.
Devica
Zbog izražene preciznosini osećaja za svoje unutrašnje impulse, Device najčešće sanjaiu ono što ih muči u datom trenutku. Kroz snove ponekad nesvesno traže i rešenje svoiih akluelnih problema. Iako ne veruju u proročku moć snova, može ih veoma uplašiti ukoliko sanjaju nesto ružno. Snove ponekad istražuju i sa naučnog aspekta trude se da racionalno objasne zašto su sanjale baš to.
Vaga
Zbog svoje urođenje potrebe za društvom, Vage najviše sanjaju druge ljude i javna mesta, a vrlo često snovi im dobijaju i romantične obrise. Aktuelna dešavanja u životu uvek proživljavaju kroz snove. Boje i cveće Vagama popravlja raspoloženje, pa zbog toga često sanjaju šarolike pejzaže. Od odlaska na spavanjie mogu napraviti umetnost, jer pre nego što utonu u san vole da koriste mirišljava eterična ulja i da slušaju muziku nežnih tonova.
Škorpija
Rođeni u horoskopskom znaku Škorpije najviše se interesuju za sve što je vezano za okultno, mistično i ezoterično, pa često mogu imati snove koji su na neki način povezani sa smrću. Predstavnici ovog znaka svoju snagu izražavaju kroz seksualnost, pa često imaju i jake erotske snove. Pluton im daje veliku snagu, te imaju sposobnost lečenja kroz snove jer često na taj način izbacuju višak energije.
Strelac
Jupiter, vladar Strelca, daje pripadnicima ovog znaka sposobnost pravilnog tumačenja simbola, pa to obično primenjuju i na tumačenje svojih snova. Privučeni grčkom, rimskom, keltskom i egipatskom mitologijom često pristupaju izučavanju svojih snova i sa tog aspekta. Nije neobično da se interesuju i za psihologiju i da sa tog stanovišta tumače snove. Imaju izuzetno lak san pa je vrlo bitno da spavaju u tišini.
Jarac
Jarčevi obično žive u svetu realnog i vole proverene i sigurne stvari. Više su privučeni činjenicama i logikom nego fantazijom i onostranim, pa nemaju ni živaca ni vremena da razmišljaju o snovima. Nekada ih čak i namerno potiskuju, ne želeći da razmišljaju o tome šta su sanjali. Ipak, ukoliko se zainteresuju za neki svoj san, pokušaće da na logičan način dođu do objašnjenja njegovog značenja.
Vodolija
Pošto su osobe rođene u znaku Vodolije po prirodi veoma radoznale i vole da istražuju tajne, privlače ih snovi, jer u njima mogu naći dosta materijala za proučavanje. Uran koji ima veoma jak uticaj na Vodoliju, razbija sve ustaljene dogme i pravila, te donosi slobodan pristup duhovnosti. Snovi su im vrlo dinamični, a često se dešava da predvide i neke buduće događaje. Takođe, često sanjaju kako lete zbog svog nemirnog duha.
Ribe
Intuitivne Ribe njihov vladar Neptun dovodi do neviđenih dubina podsvesti i otvara im vrata koja su za većinu ljudi nepoznata. Zbog toga su često izvrsni tumači snova, ali i proroci. Pripadnici ovog vodenog znaka često sanjaju snove koji nalikuju filmovima naučne fantastike. Pod uticajem jakih emocija koje proživljavaju i dok spavaju, Ribe često plaču u snu.