Sanovnik – Šta znači sanjati zagrljaj

Sanovnik zagrljaj

Snovi o grljenju su najčešće povezani sa smrću neke bliske osobe, rešavanjem problema u ljubavnoj vezi ili, kada sanjamo kako se grlimo sa majkom ili ocem, rešavanjem nekog problema ili traume iz detinjstva.Snovi o grljenju su vezani za sreću, osećaj sigurnosti, oproštaj, volju, udobnost, ljubav, radost.

Ako sanjate da se grlite sa nekim ili da gledate druge kako se grle, to može biti veoma prijatno iskustvo. Često sanjamo i preminule ljude kako nas grle, što se često shvata kao poruka da im je dobro i da nas čuvaju.

Sanjati zagrljaj sa voljenom osobom

Sanjati zagrljaj sa voljenom osobom je znak rešavanja nekog problema ili nesuglasice ili, sa druge strane, neki nadolazeći problem. Ovakvi snovi su česti kada naš um pokušava da raščisti nešto frustrirajuće ili bolno što vam se nedavno desilo u vezi.

Sanjati kako se grlite sa nekim bliskim ili članom porodice predstavlja strah od gubitka te osobe, ali je ponekad i predznak bolesti.

Ako sanjate kako se grlite sa svojim supružnikom, to može značiti da ste se u poslednje vreme udaljili. Važno je da razmislite da li u vašoj vezi postoje neki problemi – ako postoje, krajnje je vreme da se suočite sa njima i rešite ih na miran način, bez obzira na to šta je potrebno uraditi.

Sanjati kako grlite svog partnera znači da možete da zajedno prevaziđete sve probleme, čak i ako ih trenutno nema.

Sanovnik zagrljaj sa bivšim
Sanjati zagrljaj sa bivšim pokazuje da ste spremni da rešavate svoje probleme tako što ćete se direktno suočiti sa njima.Ako ste se tokom sna osećali prijatno to pokazuje da i dalje niste ravnodušni prema bivšem dečku i da ga iako to možda poričete još uvek želite.Ako ste se tokom sna osećali neprijatno i želeli da pobegnete iz zagrljaja bivšeg onda je značenje ovog sna da među vama više nema ničega pozitivnog ali da ga se pomalo plašite.

Sanjati zagrljaj muškarca
Ako sanjate zagrljaj nepoznatog muškarca to znači da se osećate usamljeno i da vapite za ljubavlju.Značenje sna zavisi i od vaših emocija, ako ste se osećali prijatno u zagrljaju tog muškarca znači da ste otvoreni za ljubav i ovaj san na neki način predskazuje lepu ljubavnu vezu.Ako ste se osećali neprijatno u zagrljaju tog muškarca to znači da niste zadovoljni svojim ljubavnim životom ali da se plašite da bilo šta preduzmete da to promenite.

sanovnik zagrljaj

Ako neko u snu ne želi da vas zagrli ili vas grli kruto i nevoljno, to znači da u vašem odnosu sa tom osobom postoji nešto problematično što i drugi oko vas primećuju i što morate da rešite.

San o grljenju i maženju životinja govori o tome da ste saosećajni. Sanjati kako se grlite sa nekim ko je nedavno preminuo je znak žaljenja, ali i toga da ćete uskoro nastaviti dalje.

Detaljnije tumačenje

Ako u snu grlite nekog člana porodice koji ima (na javi) nekih zdravstvenih problema, ovo je jasan znak da uskoro morate pričati sa njim i reći mu kako se osećate i poželeti da brzo ozdravi. Često se ovakvi snovi javljaju kada je neko bolestan i postoje šanse da uskoro umre – ovakav san je neka vrsta opraštanja od dragih ljudi i snevač ih grli po poslednji put.