Šta znači sanjati zeca (tumačenje i značenje sna zec)

SANOVNIK ZEC Šta znači sanjati zeca

Sanjati zeca ili zečeve je obično srećan predznak i ukazuje na lepe stvari u budućnosti. Takođe, zečevi su simbol obilja. Sanjati zečeve može govoriti o tome da u životu imate sve što vam je potrebno.

Zečevi u snu su ponekad metafora za vašu jaku intuiciju i ovaj san vam poručuje da treba da je slušate.

Snovi o zečevima ukazuju na potrebu za planiranjem stvari unapred. Ako planirate nešto, uradite to do poslednjeg detalja – ništa nemojte prepuštati slučaju. Zečevi u snu mogu biti i znak novih mogućnosti.

Zečevi se lako i brzo razmnožavaju. Stoga san o zečevima može ukazivati i na bogat seksualni život. Žene koje izbegavaju seks često sanjaju zečeve.

Takvi snovi ponekad ukazuju na vašu ranjivost i to da vas je lako povrediti. Sa druge strane, sanjati zeca može da znači da treba da povedete računa o svom zdralvju.

Sanjati zeca može ukazivati i na brigu za ličnu sigurnost. Moguće je i da ste zabrinuti za svoju porodicu.

Ovakav san je možda indicija da bežite iz neke situacije u kojoj se ne osećate bezbedno. Pokušavate da se povučete umesto da se suočite sa nekim problemom.

sanovnik zec

Možda je takav san znak da se lako uplašite. Ponekad ukazuje i na vašu tendenciju da izbegavate određene ljude i situacije zbog stidljivosti.

Sanjati zeca može govoriti i o tome da ste okruženi preosetljivim ljudima, sa kojima morate postupati veoma pažljivo.

Sanovnik zec – tumačenje i značenje sna

Sanjati da ste videli zeca

Ako u snu vidite zeca, takav san je veoma dobar znak. Takvi snovi govore o poboljšanju vaših životnih uslova,povećanju prihoda i materijalnih dobara.Snovi o zečevima mogu ukazivati i na intenzivan seksualni život.

San u kom se pojavljuje mnogo zečeva

Ako ste sanjali mnogo zečeva, takav san može govoriti o plodnosti i mnogo dece.Mnogo zečeva u snu ponekad govori i o preseljenju, moguće u neki veći grad.Takav san je i predznak uspešnog i skladnog braka.Moguće je i da ćete biti uspešni na poslu, pogotovo ako trenutno radite na nekom projektu.

Sanjati mnogo zečeva u polju

Ako ste sanjali mnogo zečeva kako trče poljem, takav san ukazuje na uspeh vaše dece.

Sanjati kako pratite zeca

Ako ste u snu pratili zeca, to znači da ste u stvarnosti na pravom putu.

Sanjati kako jurite zeca

Ako ste sanjali kako jurite zeca, takav san govori o tome da treba da imate više poverenja u ljude oko sebe.

Ako sanjate da jurite zeca koji je pobegao iz kaveza, takav san može značiti da se suočavate sa nekim malim, ali iritantnim problemima koji, koliko god bili beznačajni, sprečavaju vaš napredak ka nekom cilju.

Sanjati belog zeca

Ako ste u snu videli belog zeca, to je znak vernosti i ljubavi.Beli zec simboliše i pravi put ka uspehu,posvećenost i okruženost dragim ljudima od poverenja.

Sanjati crnog zeca

San o crnom zecu može ukazivati na neke probleme sa intimnošću u vezi, što možda izazove i probleme u vezi. U nekim slučajevima, crni zec u snu je simbol vašeg razočarenja u druge ljude.

Sanjati sivog zeca

Ako ste u snu videli sivog zeca, takav san govori da neko pokušava da vas izmanipuliše i natera da uradite nešto što ne želite. Najbolje je da prestanete da toliko verujete ljudima i počnete da razmišljate pre nego što se upustite u nešto.

Sanjati smeđeg zeca

Smeđ zec je dobar znak i obično simboliše stvari vezane za finansije. Ovakav san najčešće govori o postizanju nekih materijalnih ciljeva, posebno ako imate neke investicije ili pokušavate da kupite neku nekretninu ili vrednu stvar.

Sanjati lov na zečeve

Ako ste u snu lovili zeca, moguće je da vas neko trenutno neopravdano napada ili kritikuje.

Sanjati da hvatate zeca

Ako ste u snu uspeli da uhvatite zeca, to može značiti da ćete se opravdati pred nekim koga ste nenamerno razočarali ili povredili.

Sanjati da niste uspeli da uhvatite zeca

Ako ipak niste uspeli da uhvatite zeca, takav san govori o tome da nećete uspeti u nekoj nameri i da su vam planovi generalno loši.

Sanjati da ste ubili zeca

Ako ste u snu ubili zeca, to znači da ulazite u neki konflikt za koji ste sami i krivi. Takvo ponašanje vam može ugroziti reputaciju.Ovakav san ponekad ukazuje i na gubitak novca ili nekih resursa na koje računate i koji su vam potrebni.

Sanjati mrtvog zeca

Ako ste u snu videli mrtvog zeca, to je loš predznak i obično govori o sukobu ili razočarenju u voljenu osobu. Ovaj san je upozorenje da treba da poklonite više pažnje voljenim osobama.U najgorem slučaju, ovaj san predskazuje smrt neke bliske osobe ili “umiranje” neke bitne veze u vašem životu.

Sanjati nekoga kako brine o zečevima

Ako ste sanjali kako neko hrani zečeve ili na drugi način brine o njima, to može predstavljati vašu želju da privučete pažnju te osobe, što verovatno čuvate kao tajno. Možda sa tom osobom želite samo seks bez obaveza, ali takav san svakako ukazuje na želju za određenom vrstom veze sa osobom koju ste sanjali.

Sanjati zeca koji skakuće

San o razdraganom zecu koji skakuće je simbol seksualnosti i plodnosti. Ovakav san može ukazivati i na često menjanje partnera i želju da se ni za koga ne vežete.Sa druge strane, ovaj san može govoriti o tome da ćete uskoro zasnovati porodicu.

Još jedno moguće značenje ovog sna jeste da imate problem da završite nešto što ste započeli. Ovakav san govori o tome da vi sami “skakućete” sa jedne na drugu stvar i da se ni na šta ne fokusirate kako valja.

Sanjati zeca koji ujeda i grebe

Ako sanjate zeca koji je neprijateljski raspoložen, to obično ukazuje na probleme u vezi kojima treba da posvetite više pažnje.

Ako zec grebe i grize sam sebe, taj san ukazuje na mušku plodnost, iskrenu ljubav i strast. To može biti predznak velike ljubavi i strasti.

Sanjati kako vas zec napada

Ako vas je u snu zec napao, to je znak da je potrebno da posvetite više pažnje svom partneru.

Sanjati da jedete zečetinu

Ako sanjate kako jedete zečetinu, to ukazuje na osećanje da ste bolji od drugih,kao i na svesno iskorišćavanje neke osobe koja uopšte nije svesna toga.Ponekad je ovakav san i simbol bogatstva, prosperiteta i uspeha.

Sanjati da hranite zeca

Ako ste u snu hranili zeca, takav san vam govori da neko pokušava da uzme nešto što je vaše.

Sanjati gladnog zeca

Ako ste sanjali mršavog, izgladnelog zeca, verovatno će vam neki prijatelj tražiti pomoć u bližoj budućnosti.

Sanjati zečiju jazbinu

Zečija jazbina je simbol koji vam poručuje da treba da budete hrabri i da grabite napred.Ponekad ovaj san poručuje da ste previše materijalistički nastrojeni i/ili da brinete samo o svojim potrebama, dok vam tuđe uopšte ne padaju na pamet.Ovakav san govori i o tome da imate neke tajne ili da vešto prikrivate neke svoje osobine.

Ako ste u snu upali u zečiju jazbinu, to može govoriti o otkrivanju neke neprijatne istine o vama ili nekom vama bliskom.

Sanjati zeca kao ljubimca

Ako ste sanjali da imate zeca kao kućnog ljubimca, to govoti da vas kontrolišu neki moćni ljudi iz vašeg okruženja.Sa druge strane, ovakav san može govoriti i o radosti i vernosti.

San o trudnoj zečici ili o zečici koja rađa mladunce

Ovakav san može govoriti o nekoj profitabilnoj investicijii najčešće je znak velikog prosperiteta,finansijske sigurnosti, pa čak i kupovine nekretnine.

Sanjati mlade zečeve

Ako sanjate bebe zečeve, to govori o vašem detinjastom ponašanju pri rešavanju nekog problema.

Sanjati zečiju posudu

Ako ste sanjali posudu za zečiji izmet, taj san ukazuje na napredak i obilje.Takođe, to može biti znak značajnijeg materijalnog dobitka.

Sanjati povređenog ili ranjenog zeca

Ako ste u snu videli povređenog ili ranjenog zeca, to znači da ćete nenamerno povrediti neku blisku osobu.

Sanjati bolesnog zeca

Ako ste sanjali bolesnog zeca, to može govoriti o tome da neku vama dragu osobu nešto muči.

Sanjati zečije uši

Ako su glavna tema vašeg sna zečije uši, to može značiti da osećate da ste u opasnosti. Ta opasnost verovatno dolazi od nekoga ko iskorišćava vašu dobrotu i velikodušnost.