Numerologija snaga broja 0

Numerologija kaže da svaka cifra od 1 do 9, svaka ima veoma specifične, lako prepoznatljive atribute.Nula, međutim, nema atribute, nema karakterne osobine, nema opis uopšte. To je prazna stranica, ali ipak u numerologiji nula je kameleon, veliki pojačivač, multiplikator i prolaz do beskonačnosti i besmrtnosti.numerologija 0

Kada se broj 0 nalazi u numerološkom grafikonu, uvek je rezultat jednog ili više odbitaka – na kraju krajeva, nije moguće sabrati dva broja i doći na nulu.U numerologiji kad god se brojevi odbijaju, to je učinjeno kako bi se pronašli nedostatci, slabosti ili karika koja nedostaje. Nula tada preuzima atribute broja 9: globalnu svest, saosećanje, toleranciju, ljubav i žrtvu, pa njen nadimak “majka Tereza” Ovo ima smisla kaže numerologija, jer broj 9 nikad ne možete dobiti kao posledicu oduzimanja jednocifrenih brojeva koji su različiti.

Nula takođe ima sposobnosti za fino podešavanje i unapređenje kvalitete bilo kog drugog jednocifrenog broja. 10 postaje veći od 1 ,broju 20 podiže kvalitete, i tako dalje.
Postaje mnogo interesantnije kada povučete 0 iz ličnih karata i Numerologiju gledate iz drugog ugla.

Jer dokle god se možemo setiti, dijalog se dešava između onih koji misle da je sve počelo od nule i onih koji veruju da je u početku bilo nešto.Većina od nas je izabrala stranu rano i otišla dalje sa svojim životima. Zatim, tu su neki od nas koji jednostavno ne mogu da se opredele. Moram da priznam, dugo sam bio jedan od njih. Moji roditelji nikada nisu propagirali jednu stranu ili drugu, tako da sam ostao bez uticaja, slobodan da slušam svoju pamet, što sam na kraju i učinio.

po meni: obe strane su tačne i obe strane su u pravu. Odnosno: nula je nešto, i nešto što nazivamo sve je ništa.

Znam, ovo zvuči smešno. Ali kao korisnu analogiju, pogledajmo najvažniji numerički razvoj jer -primenu 0 i 1 kao osnovu za sve digitalno. Simbolika je ovde lepa. U čemu je, bez sumnje, vreme eksponencijalnog rasta, dolazimo do ovog fantastičnog koncepta da su, kada je u pitanju pronalaženje odgovora za sve, samo 0 i 1 materije.Shvatite digitalno doba.

Pitanje je i ovo: Da li postoji 1 bez 0, i obrnuto? Odgovor je, naravno,Uklonite bilo 0 ili 1, i digitalno doba je gotovo.

Da li postoji besmrtnost bez umiranja?

Život bez smrti?

Ovo je stvarno nezgodno. Jer na kraju se stigne do konačnog pitanja: Da li postoji ništa na početku svega bez bilo čega? Ili bi mogao biti nešto a da pri tom ne postoji ništa?

Ja ću se uzdržati od odgovora na ova luda pitanja.

Šta možete da uradite,gledajte svet oko sebe. Pogledajte kako otac drži svoje dete, gledajte kako tinejdžer rizikuje svoj život da spase psa od davljenja,vidite dubinu u očima konja, mirišite mirise u vlažnoj šumi, pogledajte u zvezde noći, sedite na terasi sa dugim espresom i osetite sunce na svojim ramenima. Ne morate da sudite o bilo kojoj od ovih stvari. Možete samo da dopustite da se desi, i uvek, i mislim uvek se osećate dobro. A kada se osećate dobro,onda više ne bitno da li je poreklo svega ništa, ili neka “stvar”. Sve što je bitno je ono što sada postoji, ti, ja, sve drugo .