Plakati u snu – šta znači sanjati plakanje

SANOVNIK PLAKANJE Šta znači plakati u snu

Plakanje u snu je veoma uznemirujuće, bez obzira na to da li ste se probudili u suzama ili ste sanjali da plačete.

Stvarno plakanje u snu obično nije razlog za brigu, pošto može biti posledica noćne more, jakih osećanja u snu, koji je delovao toliko stvarno da, nakon što ste se probudili, niste mogli da verujete da ste samo sanjali.

Emocije koje su izazvale suze mogu biti lepe i tužne, u zavisnosti od samog sna.

Buđenje u suzama može otkriti neku potisnutu traumu, patnju i bol koji ste preživeli, pošto više ne možete da ignorišete i potiskujete emocije. Možda ste potiskivali negativne emocije i podsvesno ih preživljavali u snu, pa zbog toga sanjate da plačete ili ste stvarno lili suze tokom spavanja.

Sanjati plakanje može označavati oslobađanje negativnih emocija izazvanih nekim događajima u životu. Možda vam podsvest pomaže da se emotivno izbalansirate i proživite neželjene strahove i frustraciju, koju ste vremenom skupljali.

Snovi o plakanju su gotovo uvek izazvani jakim osećanjima koje ste suzbijali dok niste „pukli“.

Snovi u kojima plačete mogu otkriti neka osećanja kojih niste bili ni svesni. Nakon takvog sna, pokušajte da otkrijete šta podsvest želi da nam kaže i nađite način da se izborite sa tim emocijama.

Ako ste sanjali da neko drugi plače, to može biti projekcija vaših osećanja koje ne možete slobodno da izrazite. Podsvest vam pomaže da to uradite kroz san u kom ćete videti nekoga drugoga kako plače.

Razlog plakanja u snu je važan za određivanje značenja sna.

sanovnik plakanje

Ako ste plakali zbog nečeg važnog, možda taj sam označava da imate neke brige o ozbiljnim životnim problemima.

Ako je razlog za plač bio bezazlne, možda vam ovaj san otkriva da zadržavate sve sitnice koje vas nervraju za sebe. Poruka ovog sna bi bila da treba da počnete da govorite drugima šta mislite i kada urade nešto što vam ne odgovara. Na taj način, nećete gomilati negativne emocije, koje će vas terati da plačete u snu.

Ponekad, snovi o plakanju mogu biti izazvani nečim ili nekim u vašem životu ko vas sprečava da plačete ili izražavate svoja osećanja.

U snovima, isto kao i na javi, suze su posledica nekih situacija u kojima ste preplavljeni emocijama. Možda je neki važan događaj izazvao takvo stanje, a san je samo način da se izrazite i opustite- možda postoje neka osećanja koja treba da podelite sa nekim. U svakom slučaju, uglavnom je u pitanju nešto sa čim morate da se suočite.

Ponekad, plakanje u snu ima veze sa vašim pravim strahovima, kao što su strah od sopstvene smrti ili nekog bliskog, strah od gubotka posla, bolesti i slično.

Snovi u kojima ste bili tužni i plačljivi mogu predstavljati jaka osećanja poput razočarenja, bola, gubitka, žaljenja ili tuge.

Sanovnik plakanje– tumačenje i značenje sna

Sanjati da plačete i da ste puni suza. Ako ste sanjali da plačete i da ste puni suza, taj san može otkrivati da trenutno prolazite kroz period oporavka u životu. Možda označava neko emocionalno isceljenje ili duhovno čišćenje.

Ovaj san može se odnositi i na neku bol koju osećate.

Sanjati da neko drugi plače i roni suze. Snovi u kojima vidite neke druge osobe kako plaču, mogu označavati potrebu da poboljšate ponašanje prema ljudima kojima ste okruženi.

Sanjati da vas niko ne čuje ili niko ne reaguje na vaše suze. Ako ste u snu plakali a niko nije reagovao na to, to puno govori o vašem trenutnom emotivnom stanju. Možda imate probleme u komunikaciji sa drugima, zbog čega ste frustrirani i osećate se bespomoćno. Ovakav san je poruka iz podsvesti, koja vam govori da treba da počnete da radite na svom samopouzdanju i otvaranju prema drugim ljudima.

Sanjati da ne možete prestati da plačete. Ako u snu niste mogli da prestanete da plačete, to može otkriti vaš osećaj tuge i bespomoćnosti povodom neke životne situacije. Moguće je da niste svesni toga kako se osećate i ovaj san je poruka vaše podsvesti koja vam govori da se suočite sa stvarima koje vas sputavaju, umesto da se zatvarate i gomilate nerešive probleme u sebi.

Sanjati da možete da obuzdate suze. Ukoliko ste sanjali da plačete, ali da uspevate da zadržite suze, to je dobar znak koji potvrđuje da ste u stanju da otvoreno izrazite emocije i na pravi način.

Sanjati da neko plače. Značenje sna u kom ste videli nekoga kako plače određuje se na osnovu toga da li poznajete ili ne znate osobu koja je plakala.

Ako, na primer, je ta osoba vaš prijatelj, ovaj san je znak da je ta osoba u nekoj nevolji i da joj treba vaša pomoć.

Ako je ta osoba vaš neprijatelj, ovaj san govori o vašoj želji da je povredite.

Ako ne poznajete osobu koja je plakala, možda to govori o vašoj želji da pomognete drugima.

Ovaj san može označavati i mogućnost da sramotite nekoga ko vam je blizak, zbog vašeg nepristojnog ponašanja.

Ponekad je ovakav san dobar znak, koji predviđa da ćete čuti neke lepe vesti.

Sanjati da plače neki predmet ili životinja. Ukoliko ste sanjali da neki predmet ili životinja plaču, to je znak da nešto nije u redu sa vašim emocijama. Možda ovaj san govori da imate utisak kao da to što osećate nije dovoljno, ili da neko ne shvata ozbiljno vas i vaša osećanja.

Sanjati lažno plakanje. Ako ste sanjali da plačete na silu, to može otkrivati pravo stanje vaših osećanja. Možda ste iz nekog razloga, preplavljeni emocijama, koje mogu biti tužne ili srećne, a drugima predstavljate sasvim suprotno od onoga što osećate.

Sanjati da lijete suze radosnice. Ovaj san je dobar znak koji govori da ste konačno rešili neki problem u živoru, ili da ste se rešili emotivnih blokada.

Možda ovaj san označava vaše poštovanje nečeg dobrog što vam se dešava u životu.

Ovaj san može biti znak nekog olakšanja koje će doći u skorije vreme.

Ponekad predviđa sreću i radost u bliskoj budućnosti, neočekivane događaje i prijatna iznenađenja.

Sanjati da plačete jer vam neko nedostaje. Ukoliko ste u snu plakali zato što vam nedostaje neko ko je daleko, to može biti loš znak koji ptrdviđa buduću patnju i tugu u predstojećim danima.

Sanjati da glasno plačete. Ako ste sanjali da ridate i plačete na glas, to je obično dobar znak koji može predstavljati neke pozitivne i srećne okolnosti.

Sanjati da vam plače mama. Ako ste u snu videli svoju majku kako plače, to je obično loš znak koji predviđa loš predstojeći period i loše stvari. Možda nećete imati sreće ni u čemu ili ćete oboleti od neke bolesti.

Ponekad, ovaj san može označavati konflikte sa članovima porodice. Ovaj san može biti poruka koja govori da treba da obratite pažnju na svoje ponašanje i da pokušavate da izbegnete sukobe.

Sanjati plač oca. Ovaj san nije dobar znak, jer predviđa neke neočekivane i neobične okolnosti koje vam se mogu desiti u budućnosti, zbog kojih ćete početi da preispitujete svoje vrednosti i ciljeve u životu.

Sanjati da plače vaša supruga ili muž. Ako ste videli u snu da vaš partner plače zbog nečega što ste uradili, to znači da ćete imati izazove, koflikte i probleme koji će zahvatiti brojne aspekte vašeg života u bliskoj budućnosti. Ovaj san nagoveštava depresiju i razočaranje.

Sanjati plač bebe. Ako ste u snu čuli ili videli bebu kako plače, to nije dobar znak. Može ukazivati na prepreke i veće probleme u životu, od zdravstvenih do drugih životnih tragedija.

Sanjati da plače vaša baka. Ukoliko ste u snu videli vašu baku kako plače, to je obično loš znak koji predviđa svađe, nesuglasice i konflikte sa članovima porodice u skorijoj budućnosti.

Sanjati da ste iznenada našili na nekoga ko plače. Ako ste u snu iznenada naleteli na nekoga ko plače, možda to govori o nekoj nesreći ili incidentu koji će se desiti, a koji možete sprečiti.

Možda neko ko vam je blizak očekuje vašu pomoć, pa obratite pažnju.

Sanjati da vidite puno ljudi u velikim suzama. Ako ste sanjali druge ljude koji glasno plaču, taj san ima pozitivnu konotaciju. Možda vam predviđa lepe događaje u budućnosti.

Ovaj san označava duboka osećanja koja neko gaji prema vama, pa čak može nagoveštavati i brak u bliskoj budućnosti.

Ovakav san predviđa sreću z avas i vaše bliske prijatelje.

Sanjati histeričan plač. Ovaj san otkriva skrivene emocije i jaka osećanja sa kojima se morate pozabaviti.

Sanjati da plačete sa nekim. Ukoliko ste u snu plakali sa nekim, to je obično dobar znak koji može predvideti veće slavlje u bliskoj budućnosti.

Sanjati da plačete, jecate i ridate. San u kom toliko jako plačete da ridate je loš znak, koji govori da u sebi nosite neke jake i možda čak nasilne emocije koje mogu izazvati neočekivano ponašanje i stav.

Sanjati da sedite na krevetu i plačete. Ovaj san nije dobar znak i obično predstavlja loše stvari koje će vam se desiti u životu, praznoću, tugu i žalost.