Debeli muškarci bolji ljubavnici

Debeli muškaraci izdržljiviji su u krevetu, dok su mršavi i sportisti skloni preranom svršavanju,pokazala je nova studija a objavio Britanski Herald San.

Naučna istraživanja pokazuju da  debeli  ljudi uživaju duže u seksu, a mršavi i narkomani najviše pate od prerane ejakulacije.

Naučna istraživanja,  Erciies univerziteta u Turskoj, otkrila su da muškarci sa viškom telesne masti razvijaju više ženskih hormona koji značajno utiču na njihove seksualne  performanse.

Utvrdjeno je da muškarci sa visokim nivoima masti  imaju veći nivo ženskog hormona estradiola, koji remeti hormonsku ravnotežu  u  muškom telu, čineći ih izdržljivijim tokom seksa.

Debeli muškarci imaju duži seks sanovnik

Studijom na velikom broju muškaraca je utvrdjeno da seksualni odnos kod debelih muškaraca traje  8,3 minuta  dok je kod veoma mršavih  trajao prosečno samo 1,8 minuta.

Da bi došli do ovih rezultata, istraživači su proveli godinu dana u beleženju  indeksa telesne mase (BMI) i dužine seksualnog odnosa na više od 1000 pacijenata .

Oni su uporedili ove BMI rezultate sa 100 drugih muškaraca koji su tražili lečenje od prerane ejakulacije .

Zaključak je da su muškarci kojima je potrebno  lečenje prerane ejakulacije imali nizak indeks telesne mase  i veoma malo ženskih hormona.

“Utvrdili smo da je veći procenat  ženskog hormona estradiola u muÅ¡kom telu važan faktor za muÅ¡ku izdržljivost i duže trajanje odnosa istakli su Turski istraživači.