Šta kupuju poznati?

Kada ste poznati i slavni na svetskom nivou, novac vam ne predstavlja nikakav problem. Poznata holivudska lica iz sveta muzike, filma i televizije troše basnoslovne sume novca na poklone jedni drugima, a da ne pričamo o njihovim stvarčicama za koje daju nenormalnu sumu novca.

Jennifer Aniston izgleda jako voli svoju drugaricu. Pre par godina poklonila je svojoj prijateljici CourtneyCox bicikl koji je dizajniraoChanel, a njegova cena je neveorvatnih 12.000 dolara! Mora da je to zbog imena koji je toliko poznat celom svetu. Jedan je Chanel…

Jay Z i Beyonce, jedan od najpoznatijih parova u muzičkoj industriji, su skoro dobili ćerkicu. Za svoju mezimicu kupovinaBeyonce je naručila iz Dubai-a dijamantska kolica. Ime dizajnera se drži u tajnosti, ali cenu su nam odali. Ponosna mama je za kolica izdvojila 50.000$. A kada jećerkicaBluAjvi slavila prvi rođendan, dobila je od mame lutku barbiku, za koju je dala 85.000 dolara. Kakva je to barbika za tolike pare? Ručno je pravljena i ima 160 komada dragog kamenja u belom znatu. Šteta što devojčica neće moći da se igra sa njom dok ne napuni 18 godina.

Elton John i njegov partner su dobili bebu Zachary-a. Prinova je odmah po rodjenju dobila svoju palatu, koja vredi oko 1 milion $. Na medicinske sestre koje čuvaju mališu, ovaj par je potrošio oko 35.000$. I mi bi malog čuvali…

Angelina Jolie ne štedi novac kada je u pitanju Brad Pitt. Za Dan zaljubljenih pre par godina poklonila mu je drvo masline, koje je platila 18.500 dolara! Neće valjda Brad Pitt da bere masline?

Sara Džesika Parker, poznata glumica iz serije Seks i grad je jednom prilikom izjavila da njena opsednutost cipelama potiče iz detinjstva, kada mama nije mogla da joj priušti više od dva para cipela godišnje. Zato sada ima oko 100 pari, a cena svakog pojedinačnog para varira od 300 do 1.000 dolara. Već 17 godina nosi isključivo Manolo Blanik cipele.

Pop princeza je svom vereniku Raselu Brendu kupila kartu za putovanje u svemir za njegov 35. rođendan. Za te pare, Rasel će “Virdžin Galaktikom” leteti tri puta brže od brzine zvuka.

Da li ste znali da je Lady Gaga potpuno opsednuta Michael Jackson-om?? Jednostavno obožava pop ikonu. Ona je kupila više od 50 komada odeće koja je pripadala Michael Jacksonu, uključujući i jaknu za turneju “Bad”, koju je platila 240.000 dolara, i rukavice sa kristalima za više od 100.000 dolara.

Tom Kruz je u jednom intervjuu otkrio da je kupio ultrazvučni aparat za 200.000 dolara kada je njegova, sada bivša supruga Kejti Holms bila u drugom stanju.