Sanjati smrt

Šta znači sanjati smrt voljene osobe,sanovnik smrt….

Snovi o smrti predstavljaju završetak jedne faze života, tako da nova može da počne.Oni mogu predskazati predstojeće okončanje prijateljstva,uspešne karujere,braka…
To su simbolični snovi i malo je verovatno da predvidjaju stvarni dogadjaj.
Ako sanjate smrt poznate osobe , razmislite šta za vas ta osoba predstavlja.Na primer, ako sanjate smrt svoje majke taj san bi mogao da mogao da predstavlja “smrt” od majčine nasledjenih psihičkih slabosti.Alternativno, možete da razmislite o skrivenim osećanjima koja o toj osobi imate.
Da li imate skriveni prezir prema njoj ili želju da budete nezavisni od nje?
Mrtve životinje mogu takođe predstavljaju aspekte sopstvene ličnosti.One ukazuju na to da možda previše potiskujete svoju instinktivnu “divlju” stranu ličnosti.

Ako sanjate sopstvenu smrt zapitajte se…
Da li pokušavate da se oslobodite od nečega? Možda želite da ostavite svoj san, tako da ponovo možete biti preporođeni.Oslobodite se emocionalnog tereta i otvoriti se za nove potencijale.Nema potrebe da ste mučenik.Jedini put napred je u uspostavljanju novog seta vrednosti koje su korisne za vas i druge.

Sanjati smrt voljene osobe

Ako ste sanjali smrt voljene osobe to sugeriše da ili kod vas ili kod nje nedostaje određeni aspekt ili kvalitet koji u potpunosti otelovljuje voljenu osobu.
Zapitajte se šta volite kod ove osobe ili šta vam kod nje smeta.
Sigurno nedostaje jedan kavlitet u vašem odnosu.
Alternativno, san ukazuje na to da skriveno želite da to lice više ne predstavlja  ništa u vašem životu. Konkretno, ako sanjate osobu sa kojom ste u vezi to ukazuje na to da nailaze značajne promene u vašem budnom životu.Vaš odnos treba da evoluira na mnogo viši nivo ili da se prekine.