Sanovnik: Šta znači sanjati oca

Net sanovnik tumačenje sna otac

Otac je jedan od zanimljivijih simbola koje možemo sanjati. Postoji izuzetak od pravila koja se odnose na snove o drugim ljudima, a to su snovi o našoj porodici. Umesto da predstavlja neku vašu osobinu, kada sanjate svog oca, to govori o tome kako se ponašate u svojim odnosima. Na primer, otac može predstavljati vašu moć i autoritet u vezama.

Ako ste sanjali svog oca ili ako ste sanjali da ste nečiji otac, onda to znači da slede teška vremena. Otac igra značajnu ulogu u životu svake osobe i svake porodice. Otac je obično taj koji donosi odluke u porodici. Ovakav san može predstavljati oca kao figuru „učitelja“ koji svoju decu uči važnim lekcijama u životu.

U većini slučajeva, snovi u kojima nam se pojavljuju roditelji (nebitno da li otac ili majka) predtavljaju simbole koji često doslovno govore o događajima na javi, u našoj porodici.

Možete sanjati…

 • Svog oca
 • Oca kako umire
 • Kako povređujete oca u snu
 • Da vaš otac vas povređuje u snu
 • Kako je vaš otac besan na vas
 • Kako vaš otac ima ljubavnicu
 • Kako je pijan, ponaša se suludo i nije sposoban za pravilno rasuđivanje
 • Kako je bolestan
 • U snu vaš otac živi u odvojenom, ograđenom prostoru

Očekujte pozitivne promene ako:

 • Imate zdrav odnos ne samo sa svojim ocem, već i sa ostalim članovima porodice i rodbine
 • Imate pozitivan odnos prema životu, pun optimizna, odlučnosti, istrajnosti i odanosti
 • Više razumevanja kako osoba treba i mora da se nosi sa nepredviđenim i lošim događajima i nesrećnim slučajevima

Sanovnik detaljna interpretacija sna

Sanjati oca je način da se zapitate na koji način pokazujete svoj autoritet, moć, kako se borite za svoja prava i koliko ste značajna figura u svojoj porodici.

Morate biti nezavisniji od roditelji i više se oslanjati na sebe, posebno kad je u pitanju donošenje važnih odluka i sudova.Sanjati oca takođe može značiti da vam nedostaju upravo ove veštine i da morate poraditi na njima kako biste napredovali u životu.

Ovo je takođe idealan momenat da razmotrite svoj trenutni odnos sa ocem. Bez obzira na to da li ste u dobrim odnosima ili ne, zašto ga ne biste posetili? Porazgovarajte, ručajte ili gledajte TV uveče, jer iako to možda ne znate, moguće je da on želi da bude bliži sa članovima svoje porodice i podseti se starih, dobrih vremena koje ste proveli zajedno.

Sanjati oca da je bolestan, je predznak da ćete dobiti neku neočekivanu pomoć.

Sanjati mrtvog oca je zaista neprijatno iskustvo. Ipak, realnost je tu i ovo može govoriti o tome da ste se oslobodili nerazjašnjenih nedoumica u vezi svog oca. Postoje i neka tumačenja ovakvog sna koja govori o tome da je vreme da pustite i neke negativne stvari u svom životu da „umru“ kako bi se stvorilo mesta za pozitivne stvari.

Ako sanjate kako udarate svog oca, to može predstavljati potrebu da poradite na svojoj vezi sa ocem kako biste mu se više približili. Verovatno se osećate zanemareno ili vas on prosto ne sluša i to vam povređuje osećanja i ego. Sanjate da otac udara vas, znači da morate poraditi na svojoj emotivnoj povezanosti sa njim.

Sanjate svog oca kako je besan, predstavlja vaš bes prema njemu. Ovo takođe može značiti da on ne odobrava nešto što radite ili planirate da uradite.

Loš odnos sa roditeljima je obično glavni razlog zbog kog sanjamo da naš otac ima drugu ženu ili ljubavnicu.

Sanjate oca pijanog, kako se ponaša sasvim sumanuto, to znači da ćete se osloboditi emotivnog pritiska.
Osećanja koja se mogu javiti vezano za san o ocu

Razumevanje, oporavak, nada, samorealizacija, svesnost, procene, snaga, odlučnost, istrajnost, odanost, čvrstina.
Net sanovnik tumačenje snova na O