Šta znači sanjati reku

SANOVNIK REKA Šta znači sanjati reku

Snovi o rekama mogu označavati neke privremene loše stvari ili nesigurnosti. Možda nailazite na neke prepreke ili neželjene promene, koje su prosto, deo života.

Reke se mogu odnositi na užurban raspored u narednim danima, ali to je kratkoročno. Takođe mogu predviđati kratkoročnu bolest, ili neku sličnu neprijatnu pojavu.

Reka je u isto vreme simbol plodnosti, radosti, zadovoljstva, prosperiteta i mira.

Reke u snovima mogu govoriti o vašoj želji da se oprobate u svim novim stvarima i iskoristite sve mogućnosti koje vam se pružaju.

sanovnik reka

Sanovnik reka – tumačenje i značenje

Sanjati mirnu i kristalno čistu reku. Ako ste sanjali mirnu i kristalno čistu reku, to je dobar znak koji govori da vam stvari u životu idu od ruke. Dopuštate životu da teče.

Ovaj san može govoriti o potrebi da budete odlučniji u životu.

Takođe, može govoriti o novim prilikama za uvećanje vaših finansija.

Ovaj san može označavati dobre stvari koje će vam se desiti u životu, kao što su izobilje i prosperitet, i povećanje vašeg životnog standarda.

Takođe, može biti znak ljubavi ili braka.

Sanjati brzu reku. Ako ste sanjali uzburkanu reku to može značiti da nemate kontrolu nad svojim životom. Možda ste emocionalno iscrpljeni ili preplavljeni osećanjima.

Ponekad ovaj san mož govoriti o vašoj spremnosti da se uhvatite u koštac sa izazovima koji su pred vama.

Takođe, može označavati neke privremene prepreke, koje su teže nego što ste očekivali.

Ili, može biti znak emotivnih prevrata koje osećate prema ljudima sa kojima ste u vezi.

Sanjati isušenu reku. Ako ste sanjali potpuno isušenu reku, to je veoma loš znak koji označava nesreću. Ovaj san može predvideti mnoge probleme, patnju i nesreću, koja vam može doneti stres u životu.

Sanjati mutnu i blatnjavu reku. Ako je reka u vašem snu mutna i blatnjava, to je loš znak koji može predstavljati nemir koji osećate.

Ovaj san može označavati sve loše stvari koje vam ulaze u život.

Možda označava nesporazume i konflikte sa ljudima koji su vam bliski.

Sanjati da upadate u reku. Ukoliko ste sanjali da upadate u reku, to može označavati neke važne vesti u bliskoj budućnosti.

Sanjati da perete nešto u reci. Ako ste sanjali da perete neke stvari u reci, to je obično dobar znak, koji označava da ponovo imate konce u rukama.

Ovaj san može označavati da postajete organizovaniji, što će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati da se kupate u reci. Ukoliko ste sanjali da se kupate u reci, to je pozitivna stvar i ovaj san govori da će vam se dešavati lepe stvari u budućnosti. Moguće je da ćete povećati svoje prihode u skorije vreme.

Sanjati da se kupate u ledenoj reci. Ako ste sanjali da se kupate u hladnoj reci, to može značiti da ćete se uskoro razboleti. Srećom, ova bolest će verovatno biti manji problem i brzo ćete se oporaviti.

Sanjati nabujalu reku. Ako ste sanjali da reka plavi nasip, to može biti ozbiljno upozorenje o nekim budućim nevoljama.

Sanjati da pijete vodu iz reke. Ukoliko ste u snu pili vodu iz reke, taj san odražava vaš unutrašnji mir. Verovatno ste u harmoniji sa samim sobom, zadovoljni svojim životom i sa onim što ste do sada ostvarili.

Sanjati da izlazite iz reke. Ako ste sanjalida izlazite iz reke, to je obično dobar znak koji može ukazivati na to da ćete uskoro čuti neke dobre vesti, koje će vam pomoći da okrenete život na bolje.

Sanjati da pokušavate da uhvatite nešto u reci. Ako ste sanjali da pokušavate da uhvatite nešto u reci, to je obično loš znak koji predviđa da će vam se desiti neke loše stvari. Možda ćete naići na neke nesrećne događaje i okolnosti, koje vas mogu uznemiriti.

Sanjati da pecate ribu u reci. Ukoliko ste sanjali da pecate ribu u reci, to je znak koji govori da će vam se desiti nešto dobro u životu. Možda ćete upoznati nekoga, ko će na kraju ispasti vaš idealan partner.

Sanjati da đubre pluta u reci. Ako ste videli da u reci pluta đubre, to može biti loš znak. Ovaj san može predviđati finansijske probleme u bliskoj budućnosti. Možda će vam trebati malo vremena pre nego što se finansije ponovo stabilizuju.

Sanjati prepreke u reci. Ako ste sanjali da ste na brodu ili da plivate u reci i da usput nailazite na razne prepreke, to nije dobar znak. Može ukazivati na prepreke koje se javljaju prilikom ostvarenja ciljeva.

Sanjati ribe koje plivaju u reci. Ukoliko ste u snu gledali ribu kako pliva u reci, to može značiti da ste seksualno neostvareni i frustrirani.

Ovakav san može označavati i vaše nezadovoljstvo trenutnim ljubavnim partnerom.

Sanjati veliku reku. Ako ste sanjali veliku reku, to je dobar znak koji predstavlja dobre stvari koje će vam se dešavati u životu.

Ovaj san može govoriti da vas ljudi oko vas poštuju i žele da vas nagrade.

Sanjati da hodate kroz plitku reku. Ako ste sanjali da hodate kroz plitku reku, taj san obično nije dobar znak i nagoveštava probleme sa zdravljem. Može ukazivati i na druge probleme u životu.

Sanjati da ste ispustili nešto u reku. Ako ste sanjali da ste ispustili nešto u reku, to je zapravo, dobar znak. Može predviđati dobro ulaganje ili nabavku nečeg vrednog što će povećati vašu zaradu i bogatstvo još više.

Sanjati rafting na reci. Ukoliko ste u snu išli na rafting rekom, to može značiti da ćete naići na neke prepreke u životu. Možda se neko protivi vašim idejama i biće vam teško da dokažete da ste u pravu.

Sanjatii da prelazite reku. Ako ste sanjali da prelazite reku, to može označavati neke prepreke koje treba da prevaziđete, kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Ovaj san takođe, označava novu fazu u vašem životu.

Sanjati zagađenu reku. Ukoliko ste u snu videli reku koja je zagađena, to može ukazivati na osećaj umora i na manjak energije. Ponekad, ovaj san može predvideti manje oboljenje.

Sanjati da se kupate u reci. Ako ste se u snu kupali u reci, to može biti dobar znak, koji nagoveštava pročišćavanje uma i tela.

Sanjati da jedrite rekom. Ako ste u snu bili na jedrilici, to znači da se trenutno mučite sa nekim preprekama u životu.

Sanjati prljavu reku. Ukoliko ste u snu videli prljavu reku, to može značiti da osećate da ste primorani da se izborite sa nekom kratkoročnom preprekom, koja vam je bila izuzetno nerijatna. Ovaj san može ukazivati na nešto vrlo nezgodno.

Sanjati zamrznutu reku. Ako ste sanjali reku, čija je površina bila smrznuta, taj san govori o vašoj izolaciji iz društva ili manjku želje da rizikujete.