Evo šta znači sanjati policiju

Sanovnik policija – šta znači sanjati policiju ?

Snovi o policiji mogu se odnositi na autoritet, pravila ili kontrolu. Mogu vas podsećati na to da treba da kontrolišete svoje želje ili nesmotreno ponašanje.

Ovakav san može predstavljati vašu savest i osećaj moralnosti, sa porukom da ostanete na pravom putu.

Snovi o policiji mogu predstavljati vaš osećaj da vas neko tera da uradite nešto, ili da se vi namećete nekome.

Možda imate potrebu da uvedete mir u vaš život i poštujete pravila. Možda se osećate kao da ste upali u nevolju zbog toga što niste sve radili po pravilima.

Ovakvi snovi mogu značiti da treba da napravite teške promene, koje su u vašem interesu. Ponekad, mogu označavati sukob sa onima koji krše pravila i onima koji lažu.

Sanovnik krokodil

S druge strane, snovi o policiji označavaju osećaj sigurnosti. A možda ste sanjali policiju jer znate da treba da sredite neku zamršenu situaciju u životu.

Možda morate da intervenišete zbog nečijih nedela, ili da smirujete situaciju.

Ovaj san može govoriti i da se bojite promene. Možda osećate da je neko u vašem životu suviše autoritativan i želi svu kontrolu. Možda vi terate druge da se promene, bez obira na to da li to oni žele ili ne.

Takođe, ovi snovi mogu označavati iskorišćavanje ili zloupotrebu moći iautoriteta.

Možda imate osećaj kao da nemate puno izbora u nekim situacijama. Možda ste svesni toga da se ponašate loše, ali ne želite da se promenite. Možda se bojite da će neko izbeći pravdu za nepravdu koju vam je naneo.

Snovi o policiji često simbolizuju mir, disciplinu, promenu ponašanja na bolje, ili nekakvu intervenciju.

Sanovnik policija – tumačenje i značenje sna

Sanjati da vam policija zaustavlja kola. Ako vam je policija kola u snu, to nagoveštava neke manje probleme u bližoj budućnosti. To možr biti bilo šta, od manjeg nesporazuma do svađa koje mogu napraviti veće probleme, ako ga odmah ne rešite kako treba.

Sanjati da vam policija proverava dokumenta. Ukoliko ste sanjali da je policajac tražio vaša dokumenta na uvid, to može značiti da je pred vama neka važna, životna odluka. Možda ćete doneti odluku koja se odnosi na vaš posao, projekat na kom radite ili vezu u kojoj ste.

Sanjati da vam policija ulazi u kuću. Ako ste sanjali da vam policija ulazi u kuću, to je simbol psihičke snage. Ovaj san može simbolizovati nekog člana porodice ili prijatelja koji se oporavlja od ozbiljne bolesti.

Sanjati da vidite policiju. Ako ste sanjali da vidite policiju, to može označavati moć, pravila, autoritet ili kontrolu, u zavisnosti od nekog aspekta vašeg života.

Možda ovaj san govori o vašoj potrebi da se više ne ponašate neodgovorno, kako ne biste završili u zatvoru.

Ponekad, ovaj san znači da niste završili sve obaveze ili zaduženja.

Sanjati da gledate ili razgovarate sa policajcem. Ukoliko ste u snu videli ili pričali sa policajcem, to može značiti da imate neke neosnovane strahove i averzije prema pravilima i normama društva.

Možda se to odnosi i na nešto iz vašeg detinjstva, pa ovaj san služi kao poruka da se suočite sa strahovima.

Ako ste sa policajcem pričali o nekim važnim stvarima, možda ovaj san govori da ćete imati konflikte i probleme sa nekim rivalima u budućnosti.

Za žene, ovaj san može značiti da ste sreli osobu koja je važna za vaš dalji ljubavni život.

Sanjati da zovete policiju. Ako ste sanjali da zovete policiju, to je obično loš znak koji govori o tome da ste shvatili u koliko se opasnoj situaciji nalazite, psihički ili fizički, i da vam je potrebna pomoć prijatelja ii porodice, a možda i lekarski pregled.

Ovaj san može govoriti o mogućnosti da uradite nešto loše u bliskoj budućnosti, što će uvrediti nekoga- ovaj san vas takođe podseća da obratite pažnju na vaše ponašanje.

Sanjati da neko drugi zove policiju. Ukoliko ste u snu videli da neko zove policiju, to može biti loš znak koji predviđa da ćete namerno ili slučajno, uvrediti ili poniziti nekoga u javnosti.

Ako ne uradite nešto da biste to ispravili, tipa da se izvinite ili da se nekako odužite toj osobi, to može biti kraj vašeg odnosa.

Sanjati da ne možete da dobijete policiju. Ako u snu niste mogli da dobijete policiju, to može značiti da ne slušate unutrašnji glas ili da ne prepoznajete poruku.

Ovaj san može značiti i da vas porodica i prijatelji ne podržavaju.

Takođe, može označavati i potrebu da uzmete stvari u svoje ruke.

Sanjati da vas juri policijski auto. Ukoliko vas je u snu vijao policijski auto, to može značiti da osećate krivicu za nešto ili da se bojite da će vas neko otkriti u strašnim stvarima koje ste uradili.

Možda ovaj san označava da niste spremni ili prosto da ne želite da prihvatite posledice za neka dela.

Možda ne prihvatate pravila ili ograničenja drugih ljudi.

Sanjati da vas juri policajac. Ako vas je u snu jurio policajac, to može biti podsetnik da ostanete skromni, taktični i tolerantni prema drugima. Ako ne promenite ponašanje, možete se naći u velikoj nevolji.

Sanjati da bežite od policije. Ako ste u snu bežali od policije, to govori da se opirete promeni mišljenja i navika. Možda ovaj san označava da se bojite da napravite neku promenu.

San u kom bežite od policije ukazuje na to da ne možete da se suočite sa posledicama za svoje postupke. Možda govori o odbijanju poštovanja pravila.

Sanjati policijska kola. Ukoliko ste sanjali policijska kola, to može označavati vašu sposobnost da donosite dobre odluke i budete disciplinovani u životu.

Sanjati da ste policajac. Ako ste u snu bili policajac, to se može odnositi na vašu savest i osećaj za ispravnost, moralnost.

Ukoliko se ovaj san ponavlja već neko vreme, to može značiti da se osećate krivim zbog nečega što ste učinili u prošlosti.

Sanjati da vas je policija uhapsila. Ako ste sanjali da vas je policija uhapsila, to je san koji govori da ste obuzeti osećajem krivice zbog nečega što radite. Možda pokušavate i da prestanete sa nečim što radite, pošto znate da je pogrešno.

Ovaj san može biti i dobar znak, koji predviđa profitabilnu ponudu u bliskoj budućnosti.

Možda osećate da ste emotivno nedostupni, zbog krivice koju osećate i nosite na ramenima.

Ovakav san može označavati i prinudne promene nekih aspekata vaše ličnosti.

Sanjati da vas policija pušta iz stanice. Ukoliko ste sanjali da vas policija pušta iz stanice, takav san govori da ste emotivno nestabilni i nezreli. Verovatno ne možete da postignete ništa značajno u životu, i to će nastaviti da vam se dešava ako ne promenite stav.

Sanjati da ne dobijate pomoć od policije. Ako ste sanjali da tražite pomoć od policije, a da je ne dobijate, taj san nije dobar znak. Ovaj san može označavati da ćete se naći u sličnoj situaciji.

Možda ćete zamoliti nekog prijatelja ili člana porodice da vam pomogne oko nečeg važnog, a bićete odbijeni, na vaše iznenađenje. Verovatno ćete se razočarati zbog toga.

Sanjati policijsku četu. Ukoliko ste u snu videli ili sreli policijsku četu, to znači da ćete se uskoro naći u nevolji, koja će uticati na vaš posao.

Možda ćete čuti neke loše vesti ili prisustvovati nepovoljnom razvoju situacije, vezanom za trenutni projekat ili posao, zbog čega ćete biti vrlo razočarani. Vaše raspoloženje može uticati na posao i vaše lične odnose.

Ovaj san vas opominje da treba da rešite te probleme što pre.