Šta znači sanjati kafu

Sanjati kafu, to znači da dublje gledate u srž nekog problema jer treba da donesete neku odluku ili napravite izbor. Sanjate da sa nekim pijete kafu, možda prema toj osobi imate neka osećanja o kojima ne govorite – možda je vreme da kažete šta imate i budete iskreni.

Sanjati kafu može značiti i da imate srećan porodičan život i da nemate većih problema sa finansijama.

Međutim, kafa u snu može biti znak da je potrebno da se „probudite“, jer kafu obično povezujemo sa buđenjem. Možda nešto u vašem životu nije onako kako izglda. To može biti veza, prijateljstvo ili posao. Pokušajte da dublje zadrete kako biste videli šta ne valja.

Ako sanjate kako pijete gorku kafu, to može značiti da ćete se posvađati sa nekim prijateljem.

Sanajti da prosipaš kafu

Prosuti kafu u snu je predznak za razočarenje.

Sanjati da kuvaš kafu gostima

Ako sanjate da kuvate kafu gostima to znači da se osećate usamljeno i prazno ili da želite da sa nekim podelite neku tajnu.

sanovnik kafa

Sanjati talog od kafe označava vašu spremnost za promene

Zrna kafe u snu su simbol vaših korena. To se može odnositi kako na porodicu, tako i na društvo u kom se krećete. Sanjati kako meljete kafu su dobre vesti na javi. Generalno imate sređan i sređen život. Mašina za pravljenje kafe u snu predstavlja pozitivan stav prema drugima, kao i znanje, mudrost i ideje. Osim toga, može značiti i da ćete uskoro steći nove prijatelje koji će vam istovremeno biti i pouzdan oslonac u poslu.

Način na koji kuvate kafu u snu može imati značenje. To ne mora biti vaš omiljeni način kuvanja kafe, već razmislite šta to može da znači – može predstavljati nešto što utiče na vaš život, bilo pozitivno ili negativno.

Ako kuvate kafu u džezvi, to znači da ste izgubili dodir sa nekim ili nečim što je važno u vašem životu. Budite otvoreni i prijateljski nastrojeni. Odvojte više vremena i uložite više napora kako biste povratili to što ste imali.

Sanjati kako kuvate kafu u aparatu za espreso, tako što samo pritiskate jedno dugme, to može značiti da u životu cenite udobnost više nego išta drugo. To može biti i dobro i loše. Da li ta kafa ima dobar ukus? Ako ima, to je znak da ste zadovoljni svojim životom. Ako kafa koju pijete nema prijatan ukus, to znači da morate malo da usporite sa onim što radite i ponovo razmislite o svojim prioritetima. Komfor po svaku cenu nije put kojim želite da idete u životu – kako na poslovnom, tako i na porodičnom i ličnom planu.

Sanjati kako pijete kafu sa osobom suprotnog pola može ukazivati da tu postoji mogućnost romantične veze, a verovatno nečega o čemu ne želite da razmišljate. Možda je vreme da se otvorite novim mogućnostima za ljubavnu vezu. U zavisnosti od okolnosti, možda bi trebalo i da pozovete na kafu osobu koju ste sanjali i vidite šta će se desiti.

Sanjati kako zrnca kafe plivaju u kafi koju pijete je upozorenje na manja razočarenje. Sanjati da ste u prodavnici kafe znači da ćete ignorisati svoju intuiciju i postati prijatelj sa nekim za koga znate da je nekada bio nepravedan prema vama. To je upozorenje da učite na svojim greškama. Želite li da ponovite grešku koju ste napravili i prošli put?