Šta zanači san padanje,ispadanje zuba,umiranje …

U tumačenju snova ne postoji konsenzus. Psiholozi i psihoanalitičari često se razilaze u tumačenjima. No, neki snovi se stalno ponavljaju kod većine ljudi. Pročitajte najčešća tumačenja takvih snova.

Padanje

Psihoanalitičari ga zovu crvena zastava iz podsvesti. Ti snovi su uobičajeni za ljude s velikim problemima, bilo na poslu, bilo privatno.

Ispadanje zuba

Stručnjaci nisu saglasni u tumačenju ovakvog sna. Jedni tvrde da zubi predstavljaju snagu i samopouzdanje, te da njihovo ispadanje znači da se u životu onoga ko je to sanjao desilo nešto što ga je nateralo da izgubi samopuzdanje i veru u sebe. Po drugima, ako žene imaju taj san, znači da žele da zatrudne, a ako ga sanjaju muškarci, znači da im je potrebna seksualna stimulacija.

Doći go na posao ili u školu

Taj san predstavlja ranjivost i teskobu. Sanjaju ga oni koji menjaju posao ili su izloženi javnosti.

Rešavanje teškog testa

Samo perfekcionisti imaju taj san. On ih upozorava da uvek budu na oprezu, da se ne opuste.

Umiranje

Taj san upozorava da želite nešto da završite, zaključite u životu. To može biti veza, posao ili neka nerešena priča iz prošlosti. San upozorava čoveka da je vreme za novi početak.

Susret s nekom poznatom osobom

To je jedan od najčešćih snova koji zapravo kroz osobu koja ga sanja reflektuje vrednosti onoga koji sanja. Takođe, govori i o potrebi osobe za priznanjem.

San proganjanja

To je pozitivan san koji upozorava da se treba suočiti s nekim problemom ili privesti kraju neki posao.

Partner vas vara

Taj san se obično sanja kada partner pridaje mnogo pažnje ili posvećuje mnogo vremena stvarima u koje onaj koji ga sanja nije uključen.

Zakasniti na neki zakazani događaj

To je znak da je onaj koji sanja preopterećen i pretrpan obavezama.

San o letenju

Ovaj san govori onom ko ga sanja da se ne opterećuje previše trenutnom situacijom, jer će se stvari same od sebe razrešiti.

San o trudnoći

Taj san ukazuje na probleme i želju da se počne nešto novo ili da se uđe u ljubavnu vezu.

Upravljanje automobilom koji je izvan kontrole

Onaj koji sanja taj san nema kontrolu nad svojim životom.