Strah od crne magije – uroci

Crna , bela , crvena , žuta magija . Sve su to pojmovi koji bi odredili neki magijski postupak koji su ljudi prihvatili i tako je opisuju godinama , na bilo kom delu planete .

Ono što odzvanja u ušima je zvuk reči ” crna magija ” .

Na internet stranicama su stotine tekstova koji opisuju stanja obolelog , pa onda se govori o principima skidanja magije … uglavnom sve više manje copi – paste / sa ili bez prevoda / izvor stručnosti , autora / sumljiv.

Magija bi bio pojam za kontrolisanu energiju . Ona nema boju.Sve što je oblikuje je Osoba koja misli ili zna ili je dovoljno sposobna istu tu magiju kontrolisati da li za ” dobre ” ili manipulacii za ” loše ” stvari . Dobro i loše su tu posebna tema za raspravu jer što je meni dobro ne znači da je i tebi i obratno .”Nije mi dobro već neko vreme …. sve mi ide od ruke … krivo nemam sreće u ljubavi … posao mi je stao .. čujem škripanja , osećam senke …. itd ” to su samo od nekih ” situacija ” kad nam naša antena za paranormalno počne raditi i bibkati u glavi – ​​crna magija , neko me urekao .

Moraću na početku reći da lično verujem i znam da negativni magijski fenomeni su i više nego aktivni , da mogu biti veoma “živi” i da mogu napraviti pakao u nečijem životu , zajednici , mestu . Idemo dalje . Pomisao o urečenosti vodi dalje , a to je detekcija. “Naučeni iskustvom” da simptome bolesti potražimo na googlu da bi odredili diagnozu , tako i u ovim stvarima .U većini slučajeva prognoziramo krivo , a određena panika i strah urade već 50% neke štete / živci / . Idemo na prapočetak koji kaže – ” što seješ to ćeš i požnjeti ” Slikovito , pametnom dovoljno .Energija događaja , misli , dela se negde beleži .Neki bi rekli ili u kancelariji Sudbine ili u kancelariji Karme .

Kako je ljudski život sličan ritmu otkucaja srca na EKG – u .. malo gore malo dole .. tako se i naš život pokreće iz negativnog u pozitivno i obrnuto … gde je to negativno uvek pokretač za dešavanje – a dešavanje je život . Detekcija – najjednostavnija . U trenutcima negative faze / gore opisanih primjera / ne treba panično tražiti uzrok ” ko mi je to napravio ” nego se okrenuti ka iu sebe . ” što sam napravio ili napravila ” … ako je ljubav u pitanju nesretna naravno , da li je to nemogućnost da pronađe ili opstati u partnerstvu , .. moramo se zapitati kako mi volimo ! ! ? i da li znamo voljeti ? ! a tu ćemo doći do ličnog odgovora na pitanje – da li je to ljubav ? volimo li očima ili ” srcem ” ? ! ili zbog potrebe ?

Sakupljanje plodova – to su sva emotivna stanja koja smo mi prouzrokovali nekome nekada , a koja nam se kao bumerang vraćaju da bi ih okusili na svojim usnama i na svojim leđima . Tu je odnos do roditelja , prijatelja , ljubavnika/ca- sve je to emocija – odnosi . / mnoge vere , kultovi itd savetuju – ljubite , kako biste bili voljeni / i to je to . Tu bi bio odgovor , a i rešenje .

To važi za svaku situaciju u životu , posao …. ako sam do sada grabio , ako sam koristio da bih iskoristio / pa bile to i male stvari – nerad , hvatanje magle kad got se može itd / odnos situacije će se promeniti – ponovo bumerang . Uzmem li više nego li mi treba – ista stvar – desit će se kad tad – možeš koliko hoćeš , ali zasigurno ne do kad ti hoćeš . to je zakon .

Eto , da ne bi odmah padali u trans biti urečen i pod uticajem crnih sila – treba sebe pogledati u ogledalo – i sigurno će se dobiti mnogo odgovora .Krene li vam misao – ali “ona je meni , on je isto tako … itd znači tražiti ” paravan ” .. svi su krivi samo nisam ja … odustanite – sigurno ste pod crnom magijom ( samourečeni ) To bi bila neka osnova , koja se naravno širi dalje do stvarnih i ozbiljnijih problema . To u drugom tekstu .