Beba sanjati bebu

Šta znači sanjati bebu

Ako ste videli bebu u snu to simbolizuje nevinost,toplinu i nove početke.Bebe simbolizuju ovo samom svojom unutrašnjom prirodom koja je čista, ranjiva, bespomoćna i neiskvarena.
Ako pronađete bebu u snu, onda to ukazuje da ste našli svoj skriveni potencijal.
Ako sanjate da ste zaboravili da imate bebu, onda to ukazuje na to da pokušavate sakriti svoje slabosti,i ne želite da drugi znaju za neke od vaših problema.

Ako sanjate da se poradjate i da ste na putu do bolnice, onda to ukazuje da ste zavisni u nekom pogledu od drugih i da imate želju da budete slobodni i potpuno zbrinuti.Ako ste trudni u stvarnom životu, onda je ovo više direktna interpretacija i može samo da znači da imate neke brige oko porodjaja.

Beba koja plače u snu simbolizuje deo ličnosti koji je lišen pažnje i treba da se “neguje”. Alternativno, ona predstavlja lične neispunjene ciljeve i smisao koji nedostaje u vašem životu.
Ako sanjate ostavljenu bebu, onda to ukazuje da sebi ne poklanjate dovoljno pažnje i ne koristite svoj puni potencijal. Alternativno, ovaj san može da predstavlja lične strahove za sopstvenu decu u vezi vaše sposobnosti da ih štite i da brinete o njima na pravi način.

Ako ste sanjali da hranite bebu to predstavlja vašu zavisnost od drugih.Imate neki nedostatak u vašem životu kome treba hitna pažnja.

Ako sanjate da beba hoda ili pleše to se odnosi na to da vaš život nije ni blizu onoga za šta imate potencijal i mogućnosti.San može biti i metafora za to da treba da preduzmete korake vašem životu, ka svom cilju. Ako imate bebu u realnom životu, onda je san odraz vaših nada za tu bebu.

Sanjati izuzetno malu bebu simbolizuje bespomoćnost i lične strahove  ,možda se plašite da zatražite pomoć?

Mrtva beba u snu simbolizuje kraj nečega što je nekada bila deo ličnosti.

Ako sanjate da uzimate bebu i iz vode ili bebu u vodi to označava regresiju ,vi se vraćate u vreme kada niste imali nikakve brige i odgovornosti.
Alternativno, takav scenario sna je uspomena na to kada je beba u fetusu i u svojoj zoni udobnosti.Dakle, možda, san predstavlja potragu za sopstvenom zonom udobnosti.