Sanovnik sanjati sneg

Šta znači sanjati sneg ?

Psihološko Značenje: Sneg može da ukaže na zamrznute emocije, ali takođe može simbolizovati transformaciju i pročišćavanje.
Čist čist beo sneg može da predstavlja novi početak.
Topljenja snega može da ukazuje na to da su prepreke i strahovi na odlasku a lavina snega može ukazivati na to da ste preplavljeni emocijama koje su potiskivane predugo.
Ako sanjate da gledate kako sneg pada to predstavlja čist start i sveže, nove perspektive.To je pokazatelj duhovnog mira i spokoja.
Ako sanjate da se igrate u snegu to ukazuje na to da morate da odvojite malo vremena za zabavu i relaksaciju. Alternativno, san znači da morate da odmah iskoristite mogućnosti za zabavu koje postoje, inače takve mogućnosti će nestati.
Ako sanjate da nalazite nešto u snegu to ukazuje na to da treba više da istražujete i pristupate neiskorišćenim potencijalima, sposobnostima i talenatima koje imate,kako bi ste otkrilineki neki svoj skriveni talenat i sposobnost u sebi.

Mističnio Značenje: Ako u snu gledate kako pada sneg to ukazuje da će vam važna vest stići uskoro.
Neka sujeverja tvrde da će se osoba koja sanja da pada sneg oženiti.
Većina svetskih proročišta smatra ovaj san za jedan od snova sreće.
Ako se vozite po snegu, onda to znači da morate biti oprezni u pristupanju  svojim ciljevima.
Ako ste videli prljav sneg u svom snu to se odnosi na neku nečistoću u vama.Neki aspekt vaše ličnosti je u nekoj situaciji uprljan.