Kako se nose kožne pantalone

                                                                                                                                                                                                                                                                Kožne pantalone su atraktivni deo odeće, omiljen i svetskim zvezdama a najbolje se slaže s jednobojnim koÅ¡uljama ili tunikama i visokim potpeticama…
kožne pantalone
Koža nikad ne izlazi iz mode, a posebno vladaju pantalone. Pristaju jednako dobro i visokim i niskim devojkama, nose se i u zimskim i u letnjim mesecima, ali ovo je pravo vreme da se pokažete u njima.
Uske kožne pantalone su jedan od najseksepilnijih komada ženske garderobe, a ujedno i jedan od najnezgodnijih, upozoravaju stilisti.
Ako nemate odgovarajuću obuću i ostatak odevne kombinacije,postaćete meta podsmešljivih pogleda.

Da ne biste pogrešili, evo nekoliko saveta s portala SML kako da nosite kožne pantalone:
• Uz kožne pantalone uvek se oblačite slojevito. Nosite majicu, jaknu, ešarpu. Predlažemo da crne pantalone kombinujete s crnim, belim ili sivim odevnim predmetima. Po ugledu na svetske zvezde, to nimalo nije teško. Crni sako, bela košulja ili džemper, interesantan upadljiv nakit dovoljni su da zablistate i pokažete da ste žena od stila, moderna i puna samopouzdanja.
• Kada nosite kožne pantalone, štikle su gotovo obavezne. Dame koje nemaju idealnu figuru o tome ne treba ni da razmišljaju, s kožnim pantalonama jednostavno moraju nositi visoke potpetice.
• Izbegavajte isuviše napadan nakit i drugi asesoar. Ovakve pantalone su same po sebi efektne i u njima ćete se osećati moćno.
• Za posao osim crnih, možete nositi i braon ili bordo pantalone. Obavezno izaberite nešto dužu košulju ili tuniku, a dozu ozbiljnosti, kakvu zahteva rad u kancelariji ili poslovni sastanak, naglasićete strukiranim sakoom. Štikle su obavezne.
• Možete ih nositi i uveče, ali za tu priliku obucite, na primer, sako u nekoj metalik
nijansi i obujte čizmice sa štiklom.

Savet plus
Obratite pažnju kakve pantalone kupujete: pazite da ne budu previše široke oko kukova i da se ne šire od kolena nadole. Koža se kao materijal širi, pa ćete izgledati glomazno.