Preporučujemo letnje parfeme!

Još nekoliko dana je ostalo od sunčanog leta i želimo da Vam predstavimo najbolje letnje parfeme koji će osvežiti tople dane ovog leta.

Cristalle Eau Verte za osećaj svežine je najbolji predlog kuće Chanel za ovo leto, naslednik je njihovog čuvenog parfema Cristalle.Moderan cvetni parfem, sa notom ekskluzivnosti, zadržao je strukturu i ravnotežu prvobitne verzije. Miris je kombinovan od aroma magnolije, jasmina, belog cveća i sicilijanskog limuna. Pravi je izbor za dame koje žele da mirišu neobično, ali i osvežavajuće.

Versace Eros je miris inspirisan Grčkom mitologijom i gladijatorima. Strast, borilački instikt i snažnost je upravo to što je muškarcima uvek potrebno. Jake pulsirajuće drvene arome su osvežene limunom, zelenom jabukom i nanom. Najbolji izbor za sve džentlmene koji vole moderne note i svežinu tokom leta.

cvetni parfemLove by Nina je romantični parfem od Nina Ricci. Pun je cvetnih mirisnih senzacija. Note zelene jabuke i trešnjinog cveta pomešane sa aromom badema učiniće da za sobom ostavite mirisni trag vedrine i ljubavi. Miris cveta frangipani ovom parfemu daje svežinu koja posebno prija tokom letnjih meseci. Namenjen je zaljubljenim damama, ali i onima koje žele da se zaljube.

Antonio BanderasThe GoldenSecret je pravi miris i ujedno magnet za jedinstvene muškarce. Šarmantni, senzualni i prirodni muškarci će obožavati ovaj neodoljiv miris. Pulsira sa posebnim aromama začina, zelene jabuke i nane. Zelene note daju tajanstvenost džentlmenima koji žele da osvoje srca svih žena.

Acqua di Gioia… Miris mora, leta i talasa. Zavodljive arome mora u novom izdanju stavljene su u prvi plan i poslužile kao inspiracija. Sam miris se poredi sa ženom koja je “jaka, dostojanstvena i slobodnog duha, i u savrÅ¡enoj je harmoniji sa prirodom”. Božanstveno ističe sve kvalitete jedne dame. Lepota je skrivena u bočici ovog neodoljivog mirisa.

DKNY MenSummer 2009 je predstavljen 2009. godine kao letnje izdanje u paru sa ženskom edicijom. Otvara se aromama bergamota, narandže i bosiljka. U srcu su kardamon, kora cimeta, afrički geranijum i bobice kleke, dok su u donjim notama drveni akordi sandalovine, mahovina i bogati akord kakaoa. Ženski parfem je takođe energičan miris sačinjen od ružičastog grejpa, sveže sečenog zelenila, đumbira, i voćnog dodira ličija. Cvetni talas donosi ružičasti jasmin uz plavi božur i voćni sok od manga, dok egzotični dodir irisa ostavlja trag na koži kao letnji zrak sunca.

Izaberite za sebe i najbliže neverovatno sveže arome sa kojim ćete malo lakše preživeti tople dane.